Ποιοί Είμαστε

About
https://hugbeautysalon.gr/wp-content/uploads/2018/12/microblanding-1-435x675.jpg

welcome

HUG

beauty salon

Το HUG, Happy Unique Girls & boys… γεννήθηκε με μία απλή ιδέα. Να έχουμε όλοι πρόσβαση σε αυτό που θεωρούμε ωραίο, trend ή μόδα, χωρίς να σκεφτόμαστε με παρωπίδες, χωρίς να βάζουμε όρια σε αυτό που αναζητάμε και ζητώντας δικαιωματικά το 100% των παροχών και των ανέσεων που μπορεί να σας δώσει ένας χώρος, τόσο μοναδικός, όσο κι εσείς. Σας δίνουμε την ευκαιρία να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης άκρων προσώπου και σώματος, με πολύ δημιουργία, πάθος και επαγγελματισμό. Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρει την ανανέωση που χρειάζεστε, μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών, έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη, αρκεί να το ζητήσετε. Σε ένα χώρο που θα σας ταξιδέψει, έστω για λίγο μακριά από τους ήχους της πόλης, ή την έγνοια της δουλειάς σας, ελάτε μαζί μας, ξεφύγετε από την καθημερινότητα και  αλλάξτε διάθεση στο λεπτό!

section-1c0ca2f

Χρώματα από όλες τις εταιρείες. Υπέροχα σχέδια που αλλάζουν την εικόνα σας και σας μεταμορφώνουν σε ότι εσείς επιθυμείτε. Νέα, trends και ό,τι είναι στη μόδα τώρα. Αφήστε τη φαντασία και την επιθυμία σας ελεύθερη και εμείς  είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να το κάνουμε πραγματικότητα.

Εμπειρία, Δυναμισμός, Επαγγελματισμός, Αξιοπιστία, Φαντασία, Πάθος!
Δεν είναι απλά λέξεις, είναι ή δουλεία μας!

Εμπνευσμένοι από πρακτικές και σεμινάρια σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Ρωσία, Γερμανία και Κίνα ερχόμαστε να κάνουμε τη διαφορά και να σας δώσουμε τη δυνατότητα άμεσα / χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού ή και με ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθείτε, χωρίς αναμονή. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που απαιτεί γρήγορους ρυθμούς από τον καθένα μας, μας οδήγησε στο νέο αυτό μοντέλο που έφερε την επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς και αγαπήθηκε από όλους! Δώστε μας τη δυνατότητα, να σας προσφέρουμε αυτό που επιθυμείτε. Κλείστε το ραντεβού σας μέσα από την πλατφόρμα μας , το facebook, ή και πιο άμεσα από το τηλέφωνο.

subscribe

newsletter

Subscribe newsletter to be updated, we promise not to spam